News Mehedinti

Doi poliţişti de frontieră din MEHEDINŢI au fost RĂNIŢI în urma unui accident rutier / Maşina în care se aflau s-a RĂSTURNAT pe o şosea din vestul ţării

Data: 13-11-2017

Două persoane au fost accidentate într-un accident rutier ce a avut loc, astăzi, în zona cetății Sarmizegetusa Ulpia Traiana. O mașină a Poliției de Frontieră s-a răsturnat. La fața locului au ajuns două echipaje de prim-ajutor. Pasagerii mașinii sunt conștienți.

Autoturism răsturnat, pasageri transportați la spital

Ce doi bărbați din Mehedinți, polițiști de frontieră, au fost transportați, luni, la Spitalul din Hațeg, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 68, între localitățile hunedorene Zeicani și Sarmizegetusa.

Cei doi polițiști, unul în vârstă de 42 de ani, celălalt în vârstă de 38 de ani, se îndreptau către Centrul Chinologic ”Dr. Aurel Greblea„ Sibiu pentru a duce la dresat mai mulți câini ce urmau să deservească Poliția de Frontieră.

Mașina Poliției de Frontieră a fost scăpată de sub control într-o curbă periculoasă și a derapat în afara părții carosabile.

Conducătorul auto a fost diagnosticat cu un traumatism cranian cu plagă parietală dreapta, iar colegul lui a suferit un traumatism de bazin. Cei doi au fost transportați la Spitalul Orășănesc Hațeg. banatulazi.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus