News Mehedinti

Deputatul Vlad Bontea: ,,Îmi cer scuze medicilor şi personalului din sistemul de sănătate!,,

Deputatul Vlad Bontea: ,,Îmi cer scuze medicilor şi personalului din sistemul de sănătate!,,

Data: 28-5-2019

,,ÎMI CER SCUZE medicilor si personalului din sistemul de sanatate si profesorilor!  Cresterea salariala nu a fost realizata in urma unui calcul electoral, ci pentru ca ne dorim normalitate! Este usor, sub impactul emotiilor si a razbunarii sa arunci cu acuze.  Asta sa fie pretul de platit pentru ca vrei sa construiesti si nu sa distrugi?,, a transmis public deputatul Vlad Bontea, cel mai probabil o reacţie la declaraţiile deputatului ,,mitralieră,,.

Deputatul"mitralieră" Cătălin Rădulescu a provocat reacții aprinse în rândul multor politicieni dar şi în rândul medicilor și profesorilor, după ce, comentând eșecul PSD la alegerile de duminică, a spus că medicii ar trebui să dea înapoi salariile majorate sau să plece în străinătate, iar profesorii să plece și ei la cules de fructe peste hotare.

În urma acestei declaraţii, cu totul deplasate, deputatul PSD de Mehedinţi, Vlad Bontea, a ieşit public cu mesajul de mai sus.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus