News Mehedinti

Continuă lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu din SEVERIN

Continuă lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu din SEVERIN

Data: 5-3-2019

Se lucrează de zor la reabilitarea bulevardului Tudor Vladimirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin. Mai exact se frezează tronsonul de drum situat între strada Independenţei şi Hotelul Traian. Carosabilul este pregătit în vederea asflatării cu două straturi de asfalt.

,,Începând de săptămâna viitoare, dacă vremea ne permite, vom începe să turnăm două straturi de asfalt. Reabilitarea bulevardului Tudor Vladimirescu are termen de recepţie 31 decembrie 2019, dar cred că undeva în noiembrie vom fi gata sută la sută cu această lucrare. Îi rog pe severineni să fie răbdători şi să ne înţeleagă pentru că traficul se desfăşoară cu dificultate,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus