News Mehedinti

Consiliul Judetean sprijina sportul mehedintean si ofera echipamente de fotbal pentru Liga a 4-a si a 5-a din judet

Consiliul Judetean sprijina sportul mehedintean si ofera echipamente de fotbal pentru Liga a 4-a si a 5-a din judet

Data: 24-4-2019

Veste buna pentru fotbalul judetean. Echipele de fotbal din Liga a 4-a si a 5-a din Mehedinti beneficiaza de echipamente de fotbal oferite de catre Consiliul Judetean Mehedinti.

Presedintele CJ Mehedinti, Aladin Georgescu, impreuna cu vicepresedintele Ionica Negru, au inmanat personal noile echipamente sportive, reprezentantilor echipelor de fotbal din Liga a 4-a si a 5-a din Mehedinti.

Consiliul Judetean sprijina sportul rege si ofera acest ajutor pentru ca fotbalul sa poata fi practicat in toate colturile Mehedintiului. Liga a 4-a si a 5-a de fotbal are mereu nevoie de finantare, iar sprijinul din partea Consiliului Judetean pentru aceste echipe, este bine venit.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus