News Mehedinti

  Consiliul Județean Mehedinți va aloca bani pentru a se prelungi perioada de alimentare cu energie termică a municipiului Drobeta-Turnu Severin

Consiliul Județean Mehedinți va aloca bani pentru a se prelungi perioada de alimentare cu energie termică a municipiului Drobeta-Turnu Severin

Data: 12-3-2018

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, a convocat o ședință de îndată a Consiliului Județean, ce urmează să aibă loc luni, astăzi, în Sala de ședințe a Palatului Administrativ, pe ordinea de zi fiind un singur proiect de hotărâre.

Astfel, proiectul supus consilierilor vizează rectificarea bugetului propriu al județului, pe anul 2018. 
În urma votului consilierilor, se va aloca din bugetul județului suma de un milion de lei, către primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin, pentru ca apoi, banii să fie direcționați către Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică.

Suma va fi folosită pentru prelungirea perioadei în care orașul Drobeta-Turnu Severin va fi alimentat cu energie termică.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus