News Mehedinti

Cod galben de ceaţă în MEHEDINŢI

Cod galben de ceaţă în MEHEDINŢI

Data: 9-1-2018

Cincisprezece judeţe - Maramureş, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Harghita, Covasna, Satu Mare, Gorj, Olt, Dolj, Argeş, Mehedinţi, Vâlcea şi Dâmboviţa - se află marţi dimineaţă sub atenţionare cod galben de ceaţă emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Atenţionarea este în vigoare până la ora 10.00 în judeţele Maramureş, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Harghita, Covasna, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Olt şi Dolj, anunță News.ro.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus