News Mehedinti

 Castelul de Apă din DROBETA TURNU SEVERIN, apreciat de EUROPENI

Castelul de Apă din DROBETA TURNU SEVERIN, apreciat de EUROPENI

Data: 5-12-2018

În aceste zile, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, domnul Marius Screciu alături de echipa de la Fonduri Europene din cadrul primăriei, participă la un eveniment cultural organizat la Viena, pentru a prezenta proiectul de transformare al Casetului de Apă din municipiu într-un obiectiv cultural.

Reprezentanţii interact Point Viena, care gestionează la nivel european Programul InterAct finanţat de Uniunea Europeană şi care asigură sprijin celor implicaţi în derularea programelor de cooperare teritorială europeană, au apreciat modernizarea Castelului de Apă din Severin şi au introdus obiectivul în broşura proiectelor implementate la nivel european de programe Interreg-IPA.

,,Primăria Drobeta Turnu Severin este singura unitate administrativ teritorială din România care a fost invitată să participe la acest eveniment. Suntem extraordinar de bucurosi ca am fost selectati, alaturi de alte primarii din Europa. Transformarea Castelului de Apa intr-un obiectiv cultural i-a impresionat pe europeni,, a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie foto

 Castelul de Apă din DROBETA TURNU SEVERIN, apreciat de EUROPENI


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus