News Mehedinti

Autoturism marca Audi A6 căutat în Marea Britanie,  depistat în PTF Porțile de Fier I

Autoturism marca Audi A6 căutat în Marea Britanie, depistat în PTF Porțile de Fier I

Data: 20-7-2018

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Porțile de Fier I - Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara, au depistat un cetățean român care conducea autoturism marca Audi A6, în valoare de 70.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

In data de 19.07.2018, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – Sectorul Poliției de Frontieră Dr.Tr.Severin, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat cetățeanul român H.C., în vârstă 38 de ani, cu domiciliul în Alba Iulia, conducând autoturismul Audi A6.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Față de cele constatate, persoana în cauză susține că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de către autoritățile din Marea Britanie. Mijlocul de transport, în valoare de 70.000 de lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire  pentru persoana de cetățenie română care conducea autoturismul, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus