News Mehedinti

ANI a constatat că viceprimarul comunei Husnicioara se află în CONFLICT DE INTERESE!

ANI a constatat că viceprimarul comunei Husnicioara se află în CONFLICT DE INTERESE!

Data: 18-6-2019

POPESCU ION COSMIN, viceprimarul comunei Husnicioara din Mehedinţi și Consilier Local în cadrul Consiliului Local Hușnicioara, este cercetat de către Agenţia Naţională de Integritate.

Acesta se află în conflict de interese de natură administrativa, deoarece în calitate de consilier local a participat la deliberarea și adoptarea unei hotărări în data de 23 iunie 2016 prin care a fost ales viceprimar, încălcând astfel dispozițiile art. 70 și ale art. 77 din Legea nr. 161/2003, precum și dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001, coroborate cu art. 75 și  art. 77, alin. (1) din Legea nr. 393/2004.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus