News Mehedinti

ALDE Mehedinţi ,,FURĂ,, startul în campania electorală pentru alegerile Europarlamentare

ALDE Mehedinţi ,,FURĂ,, startul în campania electorală pentru alegerile Europarlamentare

Data: 19-3-2019

Nici nu a început bine campania electorală iar cei de la ALDE Mehedinţi par cei mai grăbiţi în promovarea candidatului. Pe surse, se pare că organizaţia ALDE Mehedinţi nu ar deţine autorizaţie pentru materialele de promovare a campaniei electorale, care au fost deja afişate prin oraş.

Ionuţ Sibinescu se agită să dea bine în ochii şefilor de la Bucureşti şi a dat startul unei campanii mascate, ,,furând,, startul în faţa celorlalţi contracandidaţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus