News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI: ,,CEEA CE ALȚII PROMIT ACUM, NOI AM FĂCUT DEJA!,,

Data: 30-6-2020

PNDL s-a dovedit a fi cel mai amplu program de dezvoltare locală inițiat și finanțat de Guvernul PSD care a asigurat condiţii mai bune de viaţă pentru cetăţenii României, în special celor din zona rurală. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapele 1 și 2, nu doar că au fost create noi locuri de muncă, dar s-a finanțat cel puțin un obiectiv de investiții în fiecare localitate din țară.

În Mehedinți programul PNDL a adus administrația mai aproape de cetățeni, astfel încât toate comunităţile locale, indiferent de culoarea politică, au beneficiat de proiecte de apă, canalizare, şcoli, dispensare.

   

Cu sprijinul programelor implementate de Guvernul PSD, investițiile pe PNDL sunt în plină desfășurare în județul Mehedinți și în mai toate comunele se lucrează la asfaltarea ulițelor. În acest context, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a transmis un mesaj pe pagina personală de facebook.

,,Au fost ani plini de neliniște, muncă, frământare, momente limită în care am căutat și am găsit cele mai bune soluții pentru a continua și a duce la bun sfârșit ceea ce am început în materie de proiecte și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru mehedințeni!
❗️Nu a fost ușor!
❗️Nu am fost singur!
Împreună cu echipa Partidului Social Democrat, la nivel central și la nivel local, împreună cu domnii primari, am pus în aplicare proiecte pentru toți cetățenii județului! Am rezolvat problema drumurilor în aproape toate comunele județului, alimentări cu apă, canalizare, iluminat public, școli, spitale și multe alte necesități pe care dumneavoastră le-ați avut!
Ceea ce alții promit acum, noi am făcut deja! Am arătat că se poate și am fost receptiv la orice problemă mi-a fost sesizată din județ!

❗️Când alții ponegreau și aruncau cu pietre în Programul Național de Dezvoltare Locală, noi l-am exploatat cât s-a putut și am adus în județ 1,3 miliarde lei care s-au concretizat în peste 300 de proiecte în comunitățile din județ, majoritatea implementate deja! Acum ei merg să se pozeze cu aceste obiective de investiții! Ei au dormit liniștiți în posturi calde și bine plătite atunci când noi munceam și căutam ca încă un proiect și încă unul... să primească acceptul pentru a fi finanțat!

❗️Peste 100 milioane de euro au fost atrași pentru asfaltarea drumurilor județene, pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență și a secțiilor exterioare!

Nu este un sfârșit de drum, este capătul unui mandat pe care mi l-ați încredințat mie și echipei Partidului Social Democrat!

Mai sunt multe proiecte începute și care vor continua!
În urma fondurilor atrase în județ acum încep să se vadă rezultatele! Circulăm în siguranță pe drumuri reabilitate și modernizate și am rezolvat astfel de probleme acolo unde mulți dintre dumneavoastră nu mai aveau nicio speranță!

❗️Mandatul 2016 - 2020 la Consiliul Județean Mehedinți este dovada faptului că PUTEM! Au fost și greșeli pe care mi le-am asumat! Doar cine nu muncește, nu greșește! Am conștiința împăcată că atunci când am greșit, am făcut tot ce s-a putut pentru ca oamenii să nu aibă de suferit și după acest principiu mă ghidez în continuare!

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și Partidul Social Democrat în toți acești ani, domnilor parlamentari, domnilor primari, domnilor consilieri!
Înainte de toate, vă mulțumesc dumneavoastră pentru încredere!,,
a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus