News Mehedinti

Activități ale polițiștilor orșoveni: mai multe persoane au fost sanctionate contraventional in urma CONTROALELOR

Activități ale polițiștilor orșoveni: mai multe persoane au fost sanctionate contraventional in urma CONTROALELOR

Data: 1-8-2018

La data de 31.07.2018, polițiștii din Orșova, au organizat și executat o acțiune pe linia combaterii contrabandei şi a comerţului ilicit cu produse accizabile, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, ocazie cu care au fost legitimate 26 de persoane și au fost controlate 17 autovehicule.

De asemenea, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale a căror valoare depășește 3.800 de lei și au indisponibilizat bunuri în valoare de 4.500 de lei.

Exemple:

a. Cu ocazia acțiunii organizate și executate, a fost depistat pe raza municipiului Orşova,  un bărbat în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate, ce deținea cantitatea de 60 pachete țigări care nu aveau aplicate timbru fiscal și fără a fi autorizat în acest sens.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, iar întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea indisponibilizării.

b. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Rast, judeţul Dolj, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.6 - Orșova, transportând material lemnos, esență fag.

Din verificările efectuate s-a stabilit că pentru cantitatea de 13,2 m3 material lemnos esență fag, conducătorul auto nu deţine aviz de însoţire.

Persoana în cauză a  fost sancționată conform Legii 171/2010, cu amendă contravențională în valoare de 3.000 lei,  iar cantitatea de 13,2 m³ material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus