News Mehedinti

ACCIDENT cu VICTIME ÎN comuna BALA: Ambii ÅŸoferi implicaÅ£i au fost găsiÅ£i BÄ‚UÅ¢I la volan

Data: 3-10-2017

La data de 02.10.2017, ora 20:30, PoliÅ£ia oraÅŸ Baia de Aramă, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna FloreÅŸti, cu privire la  faptul că în satul Cîmpu Mare, comuna Bala, judeÅ£ul MehedinÅ£i s-a produs un accident rutier cu victime.

La faÅ£a locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul PoliÅ£iei oraÅŸ Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Bala, judeÅ£ul MehedinÅ£i, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 670, sat Cîmpu Mare, comuna Bala, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire, moment în care a acroÅŸat un atelaj agricol condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din aceeaÈ™i localitate.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uÅŸoară a conducătorului atelajului agricol, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Baia de Aramă, pentru acordare de îngrijiri medicale, unde în urma testării acestuia cu aparatul etilotest de către poliÈ›iÈ™ti a rezultat o concentraÈ›ie alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, procedând la testarea conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraÈ›ie alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul orăşenesc Baia de Aramă pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale.