News Mehedinti

  A murit doamna Elena Butusina, fost consilier local PSD Drobeta Turnu Severin

A murit doamna Elena Butusina, fost consilier local PSD Drobeta Turnu Severin

Data: 6-9-2018

Pierdere mare in randul femeilor social democrate si membrilor PSD Mehedinti. Un fost consilier local din Drobeta Turnu Severin a incetat din viata.

,,ELENA (NUȚI) BUTUȘINĂ O DOAMNĂ, O PRIETENĂ, O MAMĂ, UN ÎNTREG! O mare pierdere pentru noi toți! Un om deosebit, cu un caracter de excepție, blând, o mamă în adevăratul sens al cuvântului pentru foarte mulți dintre noi. Nu vă vom uita niciodată!,, au transmis colegii de partid, PSD Mehedinti.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus