News Mehedinti

       A fost fixat preţul gigacaloriei pentru această iarnă! Primăria SEVERIN va mări subvenţia pentru încălzire, deoarece a crescut şi costul păcurei faţă de anul trecut!

A fost fixat preţul gigacaloriei pentru această iarnă! Primăria SEVERIN va mări subvenţia pentru încălzire, deoarece a crescut şi costul păcurei, faţă de anul trecut!

Data: 7-11-2018

Apar modificări în ceea ce priveşte prețul gigacaloriei pentru iarna aceasta. Severinenii vor plăti cu 42 de lei mai mult, faţă de anii trecuţi şi asta deoarece scumpirea păcurei a adus o majorare de 130 de lei a gigacaloriei.

Aşadar prețul final va fi de 592,12 lei/gigacalorie, iar municipalitatea va suporta 300 de lei.

Agenții economici și instituțiile nu vor beneficia de subvenții și vor plăti suma integrală de 592,12 lei pe gigacalorie. „Creșterea este de 42 de lei pentru gigacalorie pentru populație, în timp ce municipalitatea a fost nevoită să mărească subvenția de la 260 de lei la 300 de lei”, a precizat directorul economic al Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică, Marius Popescu.

Consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin au adoptat proiectul de hotărâre cu privire la noile costuri ale agentului termic din oraş. Faţă de anul trecut, costul păcurei este acum cu mult mai mare, motiv pentru care primăria Severin vine în întâmpinarea oamenilor şi majorează subvenției pentru încălzire până la 300 de lei. În aceste condiții, populația va suporta suma de 292,12 lei pe gigacalorie.

Din această dimineaţă s-a reluat furnizarea energiei termice, cu prioritate în şcoli şi spitale, urmând ca până cel târziu pe 9 noiembrie, toţi severinenii să aibă căldură în calorifere.

 


Galerie foto

       A fost fixat preţul gigacaloriei pentru această iarnă! Primăria SEVERIN va mări subvenţia pentru încălzire, deoarece a crescut şi costul păcurei faţă de anul trecut!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus