News Mehedinti

Vineri, 31 mai, la Palatul Culturii ,,Teodor Costescu,, va avea loc o expoziţie de pictura şi grafică

Vineri, 31 mai, la Palatul Culturii ,,Teodor Costescu,, va avea loc o expoziţie de pictura şi grafică

Data: 28-5-2019

Palatul Culturii „Teodor Costescu” vă invită să vizitaÈ›i expoziÈ›ia de pictură È™i grafică semnată de artistul Ion Aurel Gârjoabă. Vernisajul va avea loc vineri, 31 mai, de la ora 17.30 la Clubul Artelor Open Mind.

Ion Aurel Gârjoabă, originar din CerneÅ£i, judeÅ£ul MehedinÅ£i, a urmat cursurile Facultăţii de Arte Plastice din TimiÅŸoara (promoÅ£ia 1966). După absolvire a fost profesor de educaÅ£ie plastică în mai multe ÅŸcoli din Brăila, Motru, Drobeta-Turnu Severin, Turnu Măgurele, iar în perioada 1990-2004, la Curtea de ArgeÅŸ, unde s-a stabilit cu familia.

Este membru al Uniunii ArtiÅŸtilor Plastici din România încă din 1994, având peste 50 de expoziÅ£ii personale, deschise la Turnul Măgurele, BucureÅŸti, PiteÅŸti, Dr. Tr. Severin, Târgu-Jiu, Câmpulung Muscel, TimiÅŸoara, Lugoj, Arad, Cluj, Brăila, BraÅŸov, dar ÅŸi în Nevers (FranÅ£a).De asemenea, Ion Aurel Gârjoabă este autorul mai multor lucrări prezente în colecÅ£ii publice ÅŸi personale în mai multe ţări cum ar fi Belgia, Canada, Finlanda, FranÅ£a, Italia, Olanda, Germania, Rusia, Serbia, USA, Suedia ÅŸi nu numai.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus