News Mehedinti

"Vezi cine ți-a văzut profilul pe Facebook" - Păcăleala care îți fură identitatea

"Vezi cine ți-a văzut profilul pe Facebook" - Păcăleala care îți fură identitatea

Data: 26-2-2013

Un nou virus a atacat reteaua de socializare Facebook. Peste 200.000 de romani au fost pacaliti ca pot afla cine ii urmareste pe Facebook prin aplicatia “Vezi cine ti-a urmarit profilul”. Atentie! Virusul fura identitatile!

 

Nu vă lăsați păcăliți de posibilitatea de a vedea cine v-a accesat profilurile

Aplicatia promite utilizatorilor lista completa a celor care le-au vizitat profilul. Odata ce acestia dau like, pun la dispozitie toate datele si intra intr-unul din cele mai vechi mecanisme de propagare a escrocheriilor in retelele sociale: tag-jacking-ul, scrie opiniatimisoarei.ro

Aplicatia posteaza asadar mesaje automate pe profilele celor interesati in care se propaga mai departe, fara a le arata lista promisa. In plus, sunt taguiti o gramada de prieteni.

IMPORTANT! NU DATI CLICK, pentru ca Facebook nu permite ca datele legate de traficul pe pagina unui utilizatori sa fie folosite de terte parti! Evitati aplicatiile, pentru ca linkurile sunt periculoase.

Cei care nu au rezistat tentatiei si au accesat aplicatia pot scapa foarte usor de virus, refuzandu-i acces la informatiile personale, protejandu-se pe sine si pe prietenii lor de pe retea.

Realitatea.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus