News Mehedinti

Vânju Mare: Patru persoane sunt CERCETATE PENTRU FURT DIN LOCUINŢĂ

Vânju Mare: Patru persoane sunt CERCETATE PENTRU FURT DIN LOCUINŢĂ

Data: 6-3-2018

 Poliţiştii de investigaţii criminale din Vânju Mare au descins la 4 persoane bănuite că ar fi furat dintr-o locuință, bani și bijuterii.

Poliţiştii Formațiunii Investigaţii Criminale Vânju-Mare au identificat 4 persoane de sex feminin, bănuite de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă de pe raza orașului Vânju-Mare.

În fapt, cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 41 de ani, în luna februarie a.c., sub pretextul că doresc să cumpere alimente de origine animală, au fost invitate de către partea vătămată să intre în curtea locuinței. În timp ce una dintre femei îi distrăgea atenția părții vătămate, celelalte persoane au pătruns în locuință de unde au sustras bijuterii confecționate din aur și argint.

Valoarea totală a prejudiciului reclamat de partea vătămată depăşeşte 7.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Întrucât persoana vătămată s-a împăcat cu autorii furtului, dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere legală.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus