News Mehedinti

Un tren marfar care transporta MOTORINA a deraiat intre Balota si Valea Albă

Un tren marfar care transporta MOTORINA a deraiat intre Balota si Valea Albă

Data: 6-11-2019

UPDATE 07.00: Echipele CFR continua operațiunile de repunere pe calea de rulare a vagonului

"Pentru trenurile din timpul nopții s-a realizat transportarea călătorilor, iar trenurile care vor urma au fost deviate pe ruta ocolitoare", anunta reprezentanții ISU Mehedinti, in aceasta dimineata.

Ora 22.00: Un tren marfar care transporta MOTORINA a deraiat intre Balota si Valea Albă

Un tren care transporta combustibil (motorina), pe ruta Ploiesti-Arad a deraiat, in aceasta seara, intre halta Valea Alba spre Balota.

Potrivit primelor informații, trenul avea 21 de vagoane, penultimul vagon sărind de pe șine. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Drobeta pentru a asigurar masurile PSI si politisti TF.

Din fericire nu s-au înregistrat victime si nici scurgeri de combustibil.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus