News Mehedinti

Un tânăr din SEVERIN a fost surpins cu un box metalic asupra lui

Data: 25-10-2017

Un echipaj de jandarmerie care acționa în cadrul dispozitivului de menținere a ordinii publice,  a identificat în seara zilei de 23 octombrie a.c.,   un tânăr care avea asupra sa un box metalic.

La vederea jandarmilor, bărbatul a încercat să se ascundă într-un cafe-bar situat pe strada Cicero din municipiul Drobeta Turnu Severin. În scurt timp, acesta  a fost identificat și deposedat de obiectul periculos cu care ar fi putut să rănească persoanele aflate în local.

Pe numele tânărului de 29 ani, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus