News Mehedinti

UN TÂNĂR DIN CĂZĂNEŞTI A FOST DEPISTAT LA VOLAN BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

UN TÂNĂR DIN CĂZĂNEŞTI A FOST DEPISTAT LA VOLAN BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

Data: 5-12-2017

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani din comuna Căzănești, județul Mehedinți, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Astfel, în urma desfășurării activităților specifice, polițiștii au oprit în trafic un autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Drobeta Turnu Severin.

În urma verificărilor efectuate, aceștia au stabilit faptul că tânărul respectiv nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, și, întrucât emana halenă alcoolică, au procedat la testarea cu aparatul etilotest.

 

Acesta a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus