News Mehedinti

Un număr de 159 de persoane din județ și-au găsit de lucru în luna ianuarie

Un număr de 159 de persoane din județ și-au găsit de lucru în luna ianuarie

Data: 22-2-2013

În luna ianuarie 2013 au fost încadrate în muncă, sau au primit certificate de producător agricol în uma absolvirii cursurilor de formare profesională, prin intermediul serviciilor oferite de salariaţii AJOFM Mehedinţi un număr de 159 persoane (din care 71 femei).

“La aceasta dată, instituţia noastră are în derulare un număr de 15 cursuri de calificare / recalificare, care au fost începute în anul 2012, în meseriile de motorist, drujbist, zidar, bucătar, brutar, vânzător, dulgher, fierar betonist, ospătar şi zugrav la care participă un număr de 355 şomeri ; de asemenea, mai există în desfăşurare şi un curs început tot în anul 2012 in meseria de cusător din piele şi înlocuitori, la care participă 14 deţinuţi care mai au cel mult 9 luni până la eliberarea din detenţie”, au declarat reprezentanții AJOFM Mehedinți.

Alte trei cursuri de calificare

De la începutul anului 2013, AJOFM a început alte trei cursuri de calificare / recalificare pentru şomeri în meseriile de comerciant vânzător (24 persoane), frizer (15 persoane) şi dulgher (25 persoane). “Totdată, se efectuează înscrieri pentru demararea altor cursuri de formare profesională în meseriile de zidar, fierar-betonist, zugrav, bucătar, comerciant-vânzător şi ospătar”, au explicat reprezentanții AJOFM.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus