News Mehedinti

 Un bătrân din Orșova a incendiat mașina vecinului său, pe motivul unor neînțelegeri mai vechi

Un bătrân din Orșova a incendiat mașina vecinului său, pe motivul unor neînțelegeri mai vechi

Data: 21-2-2013

P. Gheorghe în vârstă de 73 de ani a ajuns în atenția polițiștilor după ce a incendiat autoturismul vecinului său. Evenimentul a avut loc pe strada Mărășești din municipiul Orșova.

Polițiștii au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că pe strada sus menționată, o mașină este cuprinsă de flăcări. Potrivit purtătorului de cuvânt, Nicolae Lohon, la fața locului s-a deplasat o echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Orșova,  care în urma  verificărilor efectuate a stabilit faptul că incendiul s-a propagat şi a afectat o mare parte a autoturismului.

Pentru localizarea și stingerea focului au acționat efective din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta - grupa Orșova, care au stabilit ca sursă probabilă a producerii incendiului un scurt circuit la instalația electrică.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

Bătrânul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova cu propunerea de arestare preventivă.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus