News Mehedinti

Un barbat din SIMIAN a fost ARESTAT, dupa ce a furat o masina si mai multe bunuri dintr-o locuinta!

Un barbat din SIMIAN a fost ARESTAT, dupa ce a furat o masina si mai multe bunuri dintr-o locuinta!

Data: 9-5-2019

Un bărbat din comuna Șimian, județul Mehedinți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce polițiștii au stabilit că a sustras un autoturism și mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza municipiului Dr.Tr.Severin. Ulterior, el a transportat marfa în județul Dolj, la rude, pentru a fi valorificată.

La data de 07 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul  Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani, din comuna Şimian, județul Mehedinți, a sustras aparatură electrocasnică din locuința unei persoane, situată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin precum și un autoturism ce se afla parcat în curtea locuinței, prejudiciul creat fiind de aproximativ 5.500 euro.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că fapta a fost comisă în perioada 01- 04 mai a.c., iar persoana în cauză se afla sub efectul unei măsuri preventive,  pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Bunurile sustrase au fost transportate la rudele acesteia în județul Dolj, pentru a fi comercializate, iar cu sprijinul polițiștilor orașului Strehaia s-a reușit recuperarea lor în proporție de 50 %.

Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, fiind reținut pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare. Ulterior, a fost prezentat instanței de judecată, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și continuă verificările pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus