News Mehedinti

Un bărbat din Ostrovul Corbului a murit intoxicat în propria casă

Un bărbat din Ostrovul Corbului a murit intoxicat în propria casă

Data: 5-2-2018

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea mehedințeană Ostrovul Corbului și-a pierdut viața, în aceast weekend, într-un incendiu izbucnit în propria casă. 

La locul intervenției a plecat un echipaj de la Detașamentul Drobeta Turnu Severin, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Drobeta, Raluca Tîrcă. Cel mai probabil, moartea bărbatului a survenit din cauză inhalării unei cantități foarte mari de fum. Pompierii cred că incendiul a fost provocat intenționat. radioresita.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus