News Mehedinti

Un alt bărbat de 66 de ani a fost găsit MORT în curtea locuinţei din Punghina

Un alt bărbat de 66 de ani a fost găsit MORT în curtea locuinţei din Punghina

Data: 9-11-2019

O altă persoană a fost găsită fără suflare, în această dimineaţă, în curtea casei. Este vorba despe un bărbat în vârstă de 66 de ani. Acesta a fost găsit mort în curtea locuinţei din comuna mehedinţeană Punghina.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către reprezentanţii IPJ Mehedinţi, cadavrul nu prezintă urme de violenţă, iar cel mai probabil cauza morţii a fost una naturală.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus