News Mehedinti

Trupul elevului militar din MEHEDINTI, dispărut în mare, a fost găsit în zona Năvodari

Trupul elevului militar din MEHEDINTI, dispărut în mare, a fost găsit în zona Năvodari

Data: 30-5-2019


Salvatorii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de joi, 30 mai, că în apropierea plajei „La Pescăria lui Ilie” se observă plutind trupul unei persoane.

Apelul la 112 a fost făcut de o femeie care sesiza faptul că, în zona „La Pescăria lui Ilie” din Năvodari, la 10 metri de mal, se observă trupul unei persoane.

„Din primele verificări, ar fi trupul elevului dispărut în data de 28.05.201”, transmite IPJ Constanţa. Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, este căutat de marţi, 28 mai, de forţe impresionante ale ISU şi MApN. Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor. Marţi, el a fost dat dispărut după ce nu a mai ieşit din apele Mării Negre, în zona unei plaje din Staţiunea Mamaia.

Ministerul Apărării Naţionale a transmis următorul comunicat” „Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut marţi, 28 mai, în zona plajei din staţiunea Mamaia, a fost identificat astăzi, 30 mai, după ce trupul neînsufleţit a fost adus de valuri în zona localităţii Năvodari. În vârstă de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” şi participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale, în garnizoana Constanţa.

Împrejurările decesului sunt cercetate, conform legii, de către Parchetul militar. În urma acestui tragic eveniment, lucrările Scolii de vară au fost anulate. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale prezintă condoleanţe şi este alături de familia îndoliată.”

sursa foto text: adevarul.ro

Citeste pe aceeasi tema: Iosif, elevul din MEHEDINŢI, ÎNECAT la Mamaia, a fost detectat de sonar, pe fundul mării, cu braţele desfăcute!


Galerie foto

Trupul elevului militar din MEHEDINTI, dispărut în mare, a fost găsit în zona Năvodari


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus