News Mehedinti

Trupa LaLa Band susține în această seară un concert în Severin

Trupa LaLa Band susține în această seară un concert în Severin

Data: 26-2-2013

În această seară, la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin are loc un concert exploziv susţinut de tinerii artişti ai trupei LaLa Band.

Tinerii actori ai serialului “Pariu cu viaţa” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri, iar LaLa Band una dintre cele mai iubite trupe din ţară.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural "Arta contra drog - 2013",  iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film "Dracula" în parteneriat cu CIADO România (Centrul  Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului).

Adevarul.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus