News Mehedinti

 Tot mai mulţi investitori sunt interesaţi să deschidă AFACERI în SEVERIN

Tot mai mulţi investitori sunt interesaţi să deschidă AFACERI în SEVERIN

Data: 17-1-2018

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, caută soluții pentru creșterea veniturilor la bugetul local, potenţialii investitori fiind o prioritate pentru actuala administraţie. În ultima perioadă tot mai multe socitetăţi s-au adresat primarului Marius Screciu, fiind interesaţi să își deschidă aici afaceri care vor genera câteva sute de noi locuri de muncă.

,,Suntem în discuții avansate cu firme care doresc deschiderea aici a unor puncte de lucru în domeniul producției auto, dar și investitori mai mici, interesați să dezvolte afaceri în Severin. Am primit o solicitare din partea unui investitor care dorește concesionarea unui teren din partea primăriei în vederea deschiderii aici a unei fabrici de înghețată care va avea aproximativ 50 de angajați. Drobeta Turnu Severin nu duce lipsă de locuri de muncă. Duce lipsă de locuri de muncă bine plătite, iar noi facem eforturi să atragem cât mai mulți investitori astfel încât să se creeze o concurență între investitori întrucât atunci când există mediu concurențial, automat, cine plătește mai bine are angajați cine nu, nu” a precizat Marius Screciu, citat de descoperamehedinti.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus