News Mehedinti

 Spitalul municipal ORŞOVA va beneficia de un sistem modern de supraveghere video şi control acces

Spitalul municipal ORŞOVA va beneficia de un sistem modern de supraveghere video şi control acces

Data: 11-4-2018

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul Spitalului Municipal Orşova, domnul Adrian Cican, a semnat cu reprezentanţii Telekom România, un contract în valoare de 96.000 lei, finanţat de către Telekom pe o perioadă de trei ani, prin care unitatea medicală va beneficia de cele mai noi şi moderne sisteme de supraveghere video şi control acces.

Spitalul Municipal Orşova va beneficia de cea mai nouă tehnologie, control acces pe bază de card, supraveghere video care va permite monitorizarea  tuturor pacienţilor şi a cadrelor medicale din unitate. Potrivit managerului Adrian Cican, această investiţie va aduce o economie spitalului. Supravegherea şi controlul de acces va elimina pe timp de zi două posturi.

,,Noi ar fi trebuit, acuma când discutăm , să angajăm un paznic şi un fochist ca să putem să asigurăm turaţiile şi recuperările pe care noi trebuie să le dăm personalului în termen de 60 de zile, de la realizarea lor. Noi nu putem face acest lucru, pentru că nu ne permitem financiar şi a trebuit să găsim o modalitate prin care aceste lucruri să le evităm. Prin acest control acces al spitalului nu o să ne uităm pe ceas să vedem când ies sau când pleacă angajaţii spitalului. Scopul supravegherii video şi al acestui proiect care astăzi îl semnăm, de fapt înseamnă o economie pentru noi. Am redus din contract, ca valoare foarte mult. Ne-am fi dorit să semnăm acest contract în urmă cu trei luni de zile, când am început negocierile. Această iniţiativă are scopul de a contribui la scăderea numărului de infecţii prin limitarea accesului în unitate,, a punctat managerul Adrian Cican.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus