News Mehedinti

Spitalul Municipal Orsova va avea doi medici noi: un medic specialist ortopedie-traumatologie si un medic specialist medicina muncii

Spitalul Municipal Orsova va avea doi medici noi: un medic specialist ortopedie-traumatologie si un medic specialist medicina interna

Data: 10-7-2019

Managera Spitalului Municipal Orșova, dr. Stoichină Mihaela a anuntat că incepand de astazi s-a încheiat procedura de ocupare a posturilor de medic specialist ortopedie-traumatologie și medic specialist medicină internă. 

Cei doi medici care au promovat examenul vor începe activitatea din data de 01.12.2019, imediat după susținerea examenului de specialitate.

,,Urăm bun venit în randul echipei medicale a spitalului a doamnei dr. Cîmpean Trifon Iuliana - medicină internă și a domnului dr. Cîmpean Andrei - ortopedie-traumatologie,, a precizat doamna doctor Stoichina Mihaela, manager la Spitalul Municipal Orsova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus