News Mehedinti

Spitalul Municipal Orșova scoate la concurs mai multe posturi de MEDICI / VEZI aici detaliile!

Spitalul Municipal Orșova scoate la concurs mai multe posturi de MEDICI / VEZI aici detaliile!

Data: 22-5-2019

Spitalul Municipal Orșova scoate la concurs în conformitate cu prevederile Ordinului MS 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi de medici, după cum urmează:

1 (un) post medic de specialitate pediatrie la compartimentul pediatrie

1 (un) post medic de specialitate neonatologie la compartimentul neonatologie-perioadă determinată 3 ani

1 (un) post medic specialitatea medicină de familie compartiment managementul calității serviciilor medicale

1 (un) post medic specialitatea diabet zaharat, nutriție, boli metabolice la cabinetul ambulatoriu

1 (un) post medic specialitatea dermatovenerologie la cabinetul dermatovenerologie ambulatoriu

1 (un) post medic primar radiologie imagistică medicală la laboratorul de radiologie imagistică medicală                         

Dosarul de concurs va conține următoarele acte:

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist/primar

Înscrierile se fac în termen de 15 zile calendaristice de la apariția anunțului, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicare. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0252/361908.

Plata anunțului se face din contul de virament RO79TREZ24F660601203030X al Spitalului Municipal Orșova, strada Porțile de Fier nr. 34, deschis la Trezoreria Orșova. Menționăm că posturile s-au vacantat prin penionarea, plecarea din unitate a titularilor posturilor, ne încadrăm în numărul maxim de posturi aprobate, sunt vacante din anii precedenți și sunt prevăzute în BVC, cheltuieli de personal an 2019. De asemenea menționăm că posturile de la poziția 1-5 au mai fost publicate la concurs, dar nu s-a prezentat nici un candidat, iar de la poziția 6 nu a mai fost publicat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus