News Mehedinti

Spectacol tematic la un restaurant din ORSOVA / Organizatorii se pregatesc pentru o seara GRECEASCA de neuitat!

Spectacol tematic la un restaurant din ORSOVA / Organizatorii se pregatesc pentru o seara GRECEASCA de neuitat!

Data: 10-6-2019

Dans, cantec si muzica, toate acompaniate de un meniu cu preparate autentice grecesti. Sunt cateva din surprizele pregatite de catre administratorii unui restaurant de pe raza municipiului Orsova. Pe data de 5 iulie, Restaurantul Manea invita orsovenii si turistii care se vor afla in zona, la o seara a dansului, a muzicii si a veseliei.

,,Va invitam sa participati in numar cat mai mare la o seara greceasca, unde veti avea posibilitatea sa savurati specialitati culinare grecesti, o noapte autentica cu dansatotori, orchestra si muzica LIVE,, a transmis Sorin Manea, administratorul restaurantului.

Pentru detalii si rezervari: 0741674450, 0761555600, 0726147983.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus