News Mehedinti

ŞIMIAN: URMĂRIT NAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

ŞIMIAN: URMĂRIT NAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Data: 11-1-2018

Poliţiştii Postului de Poliție Șimian au depistat un bărbat, de 32 de ani, urmărit național pentru executarea pedepsei închisorii.

La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliție Șimian au depistat un bărbat, de 32 de ani, din satul Cerneți, comuna Șimian, urmărit național.

Pe numele acestuia, Judecătorie Vînju Mare a emis un mandat de  executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul rutier.

Persoana în cauză a fost reținută și predată Serviciulu Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriți, în vederea încarcerării în Penitenciarul Drobeta Tr. Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus