News Mehedinti

 Sancțiuni aplicate șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor

Sancțiuni aplicate șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor

Data: 4-7-2019

În data de 03.07.2019, poliÈ›iÈ™tii Biroului Rutier în colaborare cu Biroul de Ordine Publică din cadrul PoliÅ£iei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acÈ›iune pentru a verifica modul în care conducătorii auto acordă prioritate de trecere pietonilor angajaÈ›i în traversarea străzii prin locurile special amenajate È™i marcare corespunzător.

În urma activității organizate, poliÈ›iÈ™tii au identificat È™i sancÈ›ionat 4 È™oferi care nu au respectat legislaÈ›ia rutieră în privinÈ›a acordării de prioritate pietonilor, precum È™i un conducător auto care a efectuat o manevră de depășire într-o zonă interzisă. 

De asemenea, au fost controlate 49 de autovehicule, legitimate 58 persoane È™i reÈ›inute cinci premise de conducere, valoarea totală a abaterilor constatate fiind de 13.485 lei. 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus