News Mehedinti

Primarul Marius Stoica: ,,Garantez tot sprijinul nostru Spitalului municipal Orşova pentru un sistem medical de performanţă,,

Data: 14-11-2017

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută de managerul Spitalului municipal Orşova, Adrian Cican, la care a participa şi primarul Marius Stoica, s-a discutat despre îmbunătăţirile serviciilor medicale din utlima perioadă aduse unităţii medicale din oraş.

,,Se constată numeroase lucruri bune care s-au făcut în această unitate de la preluarea conducerii de către domnul Cican. S-au suplimentat numărul de paturi la fizioterapie, la kinetoterapie. S-a înfiinţat un compartiment de ortopedie în cadrul secţiei de chirurgie generală unde de asemenea s-au suplimentat numărul de paturi. Mamograful şi ecograful 3D/4D funcţionează şi asta e un lucru foarte bun pentru pacienţii noştri. Avem apă caldă în Spitalul Orşova şi căldură. Sunt convins că nu numai cadrele medicale, ci şi pacienţii sunt mulţumiţi de această treabă. Îl felicit pe domnul Cican pentru această performanţă şi totodată vreau să subliniez faptul că sunt aici ca să întăresc sprijinul pe care eu ca şi primar al acestei localităţi vi-l garantez instituţiei pe care o reprezentaţi. Sunteţi pe drumul cel bun şi mă bucur că am girat pe un om aşa ca dumneavoastră,, a declarat primarul Marius Stoica, în cadrul conferinţei de presă.

Spitalul Orșova este implicat şi într-un proiect transfrontalier pe Programul Operațional România – Serbia, în colaborare cu Spitaluldin Kladovo, prin care se vor dezvolta secții noi, precum cea de oncologie și de vor perfecționa cadrele medicale.

,,Dacă spitalul merge bine înseamnă că şi sănătatea, serviciile medicale sunt corespunzătoare. Lucrurile acestea nu s-ar fi putut întâmpla dacă cadrele medicale nu ar fi contribuit la acest lucru. Cred că am reuşit să facem o echipă puternică. Eu toate măsurile nu aş fi putut să le iau dacă nu aveam o echipă de management foarte bună,, a declarat managerul Adrian Cican.

Aprovizionarea cu lemne continuă, iar în acest moment spitalul are asigurată căldura pentru perioada iernii. Primăria municipiului Orşova a alocat numeroase fonduri pentru instituţia medicală din oraş şi anume peste un miliard pentru mai multe boilere de capacitate mare, iar tot din aceşti bani se va schimba şi reţeaua de conducte termice. S-a mai alocat încă un miliard şi jumătate pentru utilităţi şi energie termică iar în această dimineaţă primarul Marius Stoica a semnat încă o plată de un miliard pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele promise de managerul Adrian Cican. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus