News Mehedinti

Primarul Marius Screciu a venit în ajutorul cetăţenilor din Schela Cladovei / S-a făcut curăţenie în acest cartier, iar de anul viitor vor începe asflatările şi aici

Data: 4-10-2017

Cartierul Schela Cladovei este în atenţia primarului Marius Screciu, care a efectuat o vizită de lucru împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai firmei de salubritate din oraş pentru o activitate de strangerea a deseurilor menajere, imprastiate peste tot.

,,A venit şi rândul cartierului Schela. Primăria s-a aplecat asupra acestor porobleme şi se face curăţenie în toată zona. Le-am spus şi cetăţenilor că primăria se implică, ajută dar este foarte important ca după ce facem noi curăţenie să şi păstreze. Noi nu putem veni săptămânal aici să facem curăţenie. Sunt mai multe probleme de rezolvat. De anul viitor vom intra să asflatăm toată zona din faţa pieţei de aici plus parcările,, a declarat primarul Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus