News Mehedinti

Pompierii județului Mehedinți își prezintă, în acest sfârșit de săptămână, tehnica din dotare

Pompierii județului Mehedinți își prezintă, în acest sfârșit de săptămână, tehnica din dotare

Data: 22-2-2013

Cu prilejul împlinirii a 80 de ani de la înființarea Protecției Civile în România, care se sărbătorește pe data de 28 februarie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Drobeta” va organiza o serie de activități.

În acest weekend, în cele două hipermarket-uri din Severin, vor fi instalate niște puncte mobile de informare.

„Astfel, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10.00-14.00, cadre ale I.S.U. „Drobeta” se vor afla în cele două hipermarket-uri, pentru a disemina informaţii cu privire la riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă de la nivelul judeţului, regulile de comportare în situaţii de urgenţă, principalele cauze de incendiu şi modul de prevenire, importanţa educaţiei antiincendiu în familie, dar şi necesitatea supravegherii permanente a copiilor”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU „Drobeta”.

Pe timpul acestor activităţi, cadrele Inspecţiei de Prevenire vor distribui pliante, flyere, stikere cu mesajele campaniilor naţionale „F.O.C. – Flăcările omoară copii ”şi „R.I.S.C. - Renunţă! Improvizaţiile sunt catastrofale”.

Cetăţenii interesaţi de tehnica de intervenţie a I.S.U. „Drobeta” vor avea ocazia să o cunoască îndeaproape, deoarece, în acest sfârșit de săptămână, în cele două hipermarket-uri, va avea loc o expunere a tehnicii de intervenţie din dotare, dar şi activităţi practice de acordare a primului-ajutor medical, prezentate de paramedicii SMURD din cadrul I.S.U. „Drobeta”.

 


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus