News Mehedinti

Poliţiştii ai găsit la un tânăr din Bîcleş DOUĂ ARME de TIR aduse din DANEMARCA şi deţinute ILEGAL

Data: 6-10-2017

La data de 06.10.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Bîcleș, au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Bîcleș, județul Mehedinți, care deținea fără drept două arme de TIR cu aer comprimat și 30 diaboluri calibru 4,5 mm.

În urma cercetărilor efectuate a  rezultat faptul că armele au fost  introduse fără drept în țară, fiind aduse din Danemarca.

Cele două arme nu prezintă serie sau marcă, iar persoana în cauză nu figurează în baza de date ca deținător legal de arme și muniții.

Armele au fost ridicate în vederea indisponibilizării, iar pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus