News Mehedinti

PERCHEZIȚII ÎN STREHAIA LA MAI MULȚI ,,AFACERIȘTI,, CU DEȘEURI! PREJUDICIU DE PESTE 9.000.000 LEI

Data: 18-6-2020

La această oră, polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul I.P.J Mehedinţi împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, efectuează 8 de percheziții, în 3 judeţe.

Sunt vizate persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 9.000.000 de lei, prin infracțiuni de evaziune fiscală. La data de 18 iunie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice efectuează 8 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţelor Mehedinţi, Timiş și Prahova şi pun în aplicare 5 mandate de aducere.

Acţiunea are loc în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinţi, sub supravegherea Prachetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat, cauzat bugetului general consolidat este de 9.098.820 lei.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna martie 2018 până în noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj (plastic şi sticlă) având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţiile de transfer a responsabilității. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus