News Mehedinti

 O explozie la anvelopă l-a trimis cu mașina într-un cap de pod

O explozie de anvelopă l-a trimis cu mașina într-un cap de pod

Data: 16-2-2013

Un tânăr din comuna Bala, împreună cu soția lui, au ajuns cu răni ușoare la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod.

Incidentul a avut loc pe raza comunei Prunișor din județul Mehedinți. M. Marius în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul asupra mașinii în momentul în care una din avelope i-a explodat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidental rutier.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus