News Mehedinti

O adolescentă de 14 ani din Cerneţi a DISPĂRUT fără urmă de ACASĂ / Mama ei o caută DISPERATĂ!

O adolescentă de 14 ani din Cerneţi a DISPĂRUT fără urmă de ACASĂ / Mama ei o caută DISPERATĂ!

Data: 16-6-2017

Mama unei tinere în vârstă de 14 din Cerneţi cere disperată ajutorul tuturor pentr a-şi găsi fiica, care parcă a înghiţit-o pământul. Adolescenta Georgiana Claudia se pare că i-ar fi zis mamei sale că pleacă la şcoală (în cursul zilei de ieri 14.06) şi nu s-a mai întors acasă.

Fata este de negăsit! Mama ei, Nicoleta încearcă să îşi găsească fiica şi a apelat la toţi cunoscuţii ei de pe pagina de Facebook. ,,Dacă vedeţi această fată sunaţi-mă urgent la nr. De telefon 0755749679. Ofer recompensă! Sunt o mamă disperată! Vă rog din suflet ajutaţi-mă!,, este mesajul postat de mama adolescentei pe pagina de Facebook.

Apropiaţii fetei spun că aceasta ar fi plecat de acasă şi cu o sumă de bani, circa 1.000 de euro, lucru care poate confirma faptul că adolescenta şi-a plănuit din timp dispariţia. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus