News Mehedinti

Muniţie distruă în poligonul din Jidoştiţa de către pirotehniştii ISU Mehedinţi

Muniţie distruă în poligonul din Jidoştiţa de către pirotehniştii ISU Mehedinţi

Data: 20-3-2019

Marţi, 19.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a desfăşurat o acţiune de distrugere a elementelor de muniţie rămase neexplodate pe raza judeţului Mehedinţi, care au fost ridicate de echipajul pirotehnic în ultimele luni.

Operaţiunea a avut loc în poligonul din localitatea Jidoştiţa, fiind executată de pirotehnicienii din cadrul ISU Mehedinţi, sub coordonarea şefului Serviciului Evacuare, Asanare Pirotehnică şi Urgenţe CBRN din cadrul  IGSU, col. Uşurelu Ştefan.

Au fost distruse mai multe elemente de muniţie (3 proiectile, 4 grenade de mână, dar şi cartuşe), o parte dintre acestea aflându-se în stare de funcţionare şi având un grad ridicat de pericol pe timpul transportului şi manipulării acestora.

Misiunea a fost executată în condiţii de siguranţă maximă, cetăţenilor din zona respectivă nefiindu-le permis să deruleze activităţi pe o rază de 1000 m de locul exploziei, perimetrul fiind asigurat de către echipaje de jandarmi şi poliţie.

 


Galerie foto

Muniţie distruă în poligonul din Jidoştiţa de către pirotehniştii ISU Mehedinţi


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus