News Mehedinti

MOARTE suspectă la Baia de Aramă: un şofer de TIR a fost găsit FĂRĂ SUFLARE în cabină

Data: 22-11-2017

Un şofer de TIR a fost găsit mort, astăzi, în cabina autotrenului. Maşina era parcată într-o staţie peco din oraşul Baia de Aramă. A fost solicitat imediat un echipaj de la Serviul Judeţean de Ambulanţă, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către poliţiştii care au demarat o anchetă în acest caz, pe corpul şoferului nu au fost găsite urme de violenţă. Cel mai probabil bărbatului i s-a făcut rău şi a murit în urma unui infarct. Cauza sigură a morţii se va stabili în urma autopsiei. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus