News Mehedinti

Județul Mehedinți – sub averitzare de god galben de ploi și intensificări ale vântului

Județul Mehedinți – sub averitzare de god galben de ploi și intensificări ale vântului

Data: 25-2-2013

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben și ploi ntensificări ale vântului, care va fi valabilă din această noapte, până miercuri la ora 15:00. Avertizara vizează mai multe județe din țară, printre care se numără și Mehedințiul.
Este vorba despre Timiș, Hunedoara, Caraș Severin, Sibiu, Brașov, Gorj, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Argeș, Olt, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomița, Brăila, Tulcea, Constanța, Călărași și București.

În intervalul menționat de către Adminitrația Națională de Meteorologie în regiunile sudice va ploua pe arii extinse, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp, iar în vestul Olteniei și în sudul Banatului izolat se vor cumula peste 40-50 l/mp.

În zona de munte vor fi mai ales ninsori. Spre sfârșitul nopții de marți spre miercuri și în prima parte a zilei de miercuri în sudul teritoriului local ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, anunță ANM.

Vântul va avea intensificări susținute în sudul Banatului, inclusiv zona sa montană și în Carpații Meridionali, unde vitezele vor fi de peste 70...80 km/h, dar local și temporar și în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu rafale de 50...60 km/h.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus