News Mehedinti

 INUNDAŢII în MEHEDINŢI! Zeci de gospodării afectate de ploile din ultimele ore!

INUNDAŢII în MEHEDINŢI! Zeci de gospodării afectate de ploile din ultimele ore!

Data: 25-6-2019

Pompierii mehedinţeni alături de comunitățile afectate de inundații În ultimele 24 de ore, pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „DROBETA” al judeţului Mehedinţi au intervenit pentru înlăturarea efectelor inundațiilor în localităţile Prunişor, Malovăţ, Vj. Mare, Baia de Aramă, Ciochiuţa, Oreviţa Mare, Ghelmegioaia, Stăneşti, Izvorul Bârzii şi Traian.

Pomperii au acţionat pentru evacuarea apei acumulate din zece beciuri, nouă curţi, o casă şi o staţie ITP, dar şi pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe acoperişul spitalului din Baia de Aramă. Pe timpul acțiunilor de intervenție, în localitatea mehedinţeană Ciochiuţa s-a intervenit pentru salvarea a două persoane care nu mai puteau ieși din locuință, din cauza apei revărsate de râul din apropiere, dar şi pentru salvarea unui animal (cabalină) surprins de apa râului Huşniţa.

Tot în această perioadă, pompierii au acţionat şi pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână, cu o adâncime de cca. 10 m, în localitatea Dîrvari. Animalul a fost extras în siguranţă cu ajutorul accesoriilor din dotare, fiind predat proprietarului. În această dimineață se derulează o misiune de evacuare a apei cu ajutorul motopompelor și înlăturare a aluviunilor dintr-o gospodărie în oraşul Strehaia.


Galerie foto

 INUNDAŢII în MEHEDINŢI! Zeci de gospodării afectate de ploile din ultimele ore!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus