News Mehedinti

INCONȘTIENȚĂ! Cai lăsați liberi pe șosea. Șoferii, ÎN PERICOL / Un nou ACCIDENT rutier a avut loc din această cauză, în apropiere de HALÂNGA

Data: 8-11-2017

Inconștiența de care dau dovadă proprietarii de cabaline din Mehedinţi, poate costa chiar viața unor alți semeni! Numai în ultima săptămână, pe raza județului Mehedinţi au avut loc două accidente de circulație cauzate de cai lăsați liberi pe șosele.

Ultimul a avut loc în această dimineaţă, în apropierea localităţii Halânga. Din fericire de această dată şoferul a scăpat fără răni, după ce maşina în care se afla nu a mai putut evita impactul cu un cal de pe şosea.

Reamintim că zilele trecute, un alt bărbat a ajuns la Spital după ce a intrat cu maşina într-un cal lăsat liber pe şosea, pe centura Severinului. Animalul a murit în urma impactului, iar şoferul a suferit multiple răni.

Din ce în ce mai mulți mehedinţeni sesizează poliţia când le ies în cale caii lăsați liberi de proprietarii inconștienți și nepăsători. Șoferii spun că le este pusă viața în pericol şi ce ca proprietarii acestor animale să fie traşi la răspundere. 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus