News Mehedinti

ÎNCEP LUCRĂRILE LA BAZINUL DE ÎNOT DIN SEVERIN / ASTĂZI A FOST PREDAT AMPLASAMENTUL

Data: 30-6-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu în prezența primarul municipiului Drobeta Turnu Severin Marius Screciu și Alin Chirilă, directorul adjunct al Direcția Managementul Proiectelor din cadrul CJ Mehedinți, a semnat protocolul de predare a obiectivului de investiții ,,Reabilitare, Modernizare, Extindere și Dotare Bazin de Înot,, către Compania Națională de Investiții.

,,Iată că am ajuns la momentul în care, cu sprijinul Guvernului PSD, a primarului Marius Screciu și Alin Chirilă, secratar de stat la acea vreme, să se concretizeze proiectul privind Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin. Este o investiție foarte importantă care în cursul anaului trecut a primit finanțare de la Guvernul PSD de la vremea respectivă în valoare de peste 58 milioane de lei. S-a încehiat procedura de licitație publică privind achiziția de servicii de proiectare tehnică și execuție de lucrări, iar ieri Compania Națională de Investiții ne-a comunicat un protcol de predare primire a acestui obiectiv de investiții pe care astăzi l-am semnat.,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Termenul pentru proiectarea și execuția acestui obiectiv de investiții este de 23 de luni.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus