News Mehedinti

 IMPACT MORTAL PE DN 6 / O şoferiţă din Mehedinţi ŞI-A PIERDUT VIAŢA în urma unui accident rutier

IMPACT MORTAL PE DN 6 / O şoferiţă din Mehedinţi ŞI-A PIERDUT VIAŢA în urma unui accident rutier

Data: 27-11-2017

O şoferiţă din Mehedinţi de 49 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut duminică seară pe pe D.N. 6, în afara localității Domașnea. Femeia a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Gorj.

„În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului și rănirea gravă a unei pasagere aflate pe locul din dreapta în autoturism. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest accident”, declară Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, citată de paginaolteniei.ro

foto: radioresita.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus