News Mehedinti

FOTO Campania de ridicare a maidanezilor de pe străzile din ORŞOVA CONTINUĂ! Astăzi au fost ridicaţi 31 de câini!

Data: 18-10-2017

Primăria municipiului Orşova a demarat de mai bine de o lună de zile o amplă campanie de capturare a câinilor fără stăpân care umblă nestingheriţi pe străzile din municipiu şi pun în pericol siguranţa cetăţenilor.

Acţiunea vine ca urmare a numărului tot mai mare de sesizări din partea orşovenilor care spun că se simt în pericol, numărul maidanezilor fiind tot mai mare de la o lună la alta.

Aşadar, reprezentanţii Primăriei au reluat astăzi acţiunea de ridicare a patrupedelor.

,,S-au ridicat un număr de 31 de câini, inclusiv pui, din zona de sud a oraşului, de lângă Biserica Catolică şi din zona blocurilor ANL din cartierul Măgrini. Acţiunea va continua şi în perioada următoare,, a punctat primarul Marius Stoica.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus